Contact Opnemen

Aankoop Vragen

Niet geheel zeker welk pakket je moet kiezen? Neem contact op met verkoop

Support Vragen

Ondervind je technische problemen? Stel je vraag via de support portal 

Algemeen

Gebruik onderstaand contactformulier voor overige vragen of opmerkingen

Contact Formulier

Een vraag of opmerking? Laat middels onderstaand contactformulier uw opmerking op vraag achter en wij nemen binnen 24 uur contact op.

Veel Gestelde Vragen

Heb je een gerichte vraag over de aankoop van een pakket of het laten maken van een website? Wellicht staat je vraag al in de veel gestelde vragen hieronder

Welk pakket moet ik kiezen?

Het lite pakket is geschikt voor kleine informatieve websites en met weinig afbeeldingen. Het Premium Plus pakket is voordeliger wanneer je meer dan 3 website bij ons onder wilt brengen. Voor alle overige gevallen adviseren wij het Premium pakket.

Hoe kan ik mijn website verhuizen?

ALs je een WordPress website of webshop naar ons wilt verhuizen bieden wij de VerhuisServcie. Hiermee word je website professioneel overgezet. 

Help videos

Voor de belangrijkste odnerdelen van het WordPress systeem hebben we videos gemaakt om je uit te leggen hoe de onderdelen werken. Regelmatig worden er nieuwe videos toevepged om je ngo begter gebruik te laten maken van WordPress

Zit er een limiet op het dataverkeer?

Bij ons heb je geen limiet op het dataverkeer. De enige liemiet die er is, is de hoeveelheid die je op kunt slaan. (met Premium is dat 5 GB). Dataverkeer gebruik word beoordeeld naar fare use (gemiddelde van alle gebruikers)

Waarom WordPress?

Met WordPress heb je een universeel systeem waar wereldwijd duizenden programmeurs en ontwikkel bureau’s mee kunnen werken. Je bent dus niet afhankelijk van een custom gemaakt systeem door 1 leverancier. Als die er mee op houd, heb je niets meer. (Wix/Jimdo ed)